Thursday, November 7, 2013

V for Vintage 11 Vacanta la Roma


V for Vintage, cel mai mare targ de cultura vintage si design romanesc, are loc in weekendul 23-24 noiembrie 2013 la Sala Dalles (Bd. Nicolae Balcescu, nr. 18).
Editia a 11-a a targului V for Vintage se inspira din filmul Roman Holiday (1953) si personajele interpretate de Audrey Hepburn si Gregory Peck. O editie de poveste, in care La Bella Vita capata intensitate.
Organizat de doua ori pe an, V for Vintage aduce impreuna o suta de expozanti in urmatoarele sectiuni: Vintage Autentic,  Designeri romani de Haine, Bijuterii si Accesorii, Invitati speciali V for Vintage, zona Molecule F & Friends.
La Vita e Bella imbraca ritmul de Vacanta la Roma si ii inspira pe fiecare din expozantii prezenti sa creeze si sa pregateasca o colectie dedicata, piese unice de gasit doar in cadrul celor doua zile de targ.
Spatiul are noi dimensiuni si  imbogateste experienta calatoriei.  La targul V for Vintage, decorul este semnat de Virginia Toma, Eclectico Studio si Casara.
Sectiunea „Recomandat de..” este sustinuta de Ana Morodan, binecunoscutul personal style blogger, consultant de imagine&speaker inspirational.
 V for Vintage Vacanta la Roma / La Vita e Bella dedica o zona speciala invitatilor acestei editii:
MURMUR
Andra Andreescu
A E R|W E A R

 In zona de lounge o sa ne putem bucura de bella vita si savura bunatati si delicatese pregatite de Verde Aromat si Chez Maman.23-24 noiembrie 2013
Sala Dalles
B-dul Nicolae Balcescu, nr. 18
intrarea 10 RON
dress code: alb/negru/monocrom
 

No comments: