Thursday, May 17, 2012

Concurs AVANPREMIERE 10 - Viziunea ta conteaza ( CLOSED )

Concursul s-a incheiat! Cele doua invitatii la cea de-a zecea editie a Galei Avanpremiere merg la Diana B. si Sara Constance! Felicitari amandurora, ne vedem maine la gala!Gala AVANPREMIERE ajunge în acest sezon la ediţia a 10-a! Gala AVANPREMIERE reprezintă cel mai cunoscut eveniment multi-brand al modei autohtone. Ea este o dovadă că ţara noastră lansează designeri de valoare, originali şi cu o viziune creativă puternic conturată.


Pe podiumul AVANPREMIERE din acest an îşi vor prezenta colecţiile designeri precum Iris Şerban, Carmen Secăreanu, Natalia Vasiliev, Anca & Silvia Negulescu şi Simona Semen.
Reper al modei autohtone, evenimentul este conectat în acest an la spaţiul avangardist al modei britanice, prin prezenţa a doi tineri designeri talentaţi: Dinu Bodiciu, care înregistrează un succes remarcabil pe scena londoneză şi Ioana Ciolacu, recent acceptată la prestigiosul London Institute of Fashion  

Si voi puteti participa la aceast festival si sa experimentati tot ceea ce inseamna eveniment de fashion daca va inscrieti la concursul organizat de mine.
Pun la dispozitie doua invitatii pe care le puteti castiga foarte usor.Tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu despre ce inseamna pentru voi Gala AVANPREMIERE! 
Pe 21 Mai voi alege cele mai inspirate doua comentarii pentru a le premia cu invitatii la cea de-a zecea editie a galei Avanpremiere!
Succes!

2 comments:

Diana B. said...

Avanpremiere este un eveniment exploziv de inovatie si estetic. El reprezinta pentru mine un reper in edificarea unui stil propriu si original si poate reprezenta o experienta unica.

sara constance said...

Gala Avanpremiere inseamna o experienta unica pentru orice blogger, si fashion lover in general, insa pentru mine, ca aspiranta la o cariera in design-ul vestimentar, a fi ceva de nepretuit. M-as simti mandra sa ma aflu printre oameni atat de talentati si frumosi, care demonstreaza ca moda are o sansa chiar si in tara noastra si ca visele pot deveni realitate. Am ramas placut surprinsa de colectiile Iris Serban sau Natalia Vasiliev, pe care mi-as dori foarte mult sa le admir live, dar si Dinu Bodiciu este un designer intrigant pentru mine, mai ales dupa ce a imbracat-o chiar pe Lady Gaga. Pe langa toate aceste lucruri, faptul ca vei anunta castigatorii pe 21 mai, ar fi cel mai frumos cadou pentru mine, intrucat este si ziua mea de nume. Felicitari pentru promovarea acestui eveniment extrem de important pentru cultura fashion romaneasca!

http://shesconstance.blogspot.com/